NOBILIS club & caffe lounge - Romania
About

Decorated in a contemporary style , Club Nobilis is in continuous development, always appealing to the latest technical innovations and offering every year a new look clubbers .


More Detail

Club Nobillis este situat langa Lacul Tabacarie in Satul de Vacanta, cu o ambianta si o energie ce va impresiona pe oricine vine sa se distreze. Design-ul exclusivist al Clubul Nobilis impresioneaza cu un decor uimitor si o energie extraordinara, dominat de culorile vibrante si de spectaculoasele lumini, creeaza un stil relaxant si o atmosfera de neuitat.

Muzica
Muzica pe toate gusturile si din toate timpurile, surprize, cele mai tari...

Oferte
Clientii nostri sunt speciali si de aceea, permanent le oferim OFERTE...

Evenimente
Concerte, spectacole de teatru, stand-up comedy, toplanti, serate machidonesti,...

Decorat in stil contemporan, Club Nobilis este in continua dezvoltare, apeland intotdeauna la cele mai noi inovatii tehnice si oferind in fiecare an o schimbare de look clubberilor. Sisteme performante de sunet si lumini surprind audienta prin alternanta culorilor.
Atmosfera unica creata de Dj-ii nostri precum si de dj de renume national si international, fac ca specificul clubului sa fie deosebit.
Weekend de weekend, cu profesionalism facem totul pentru acei “party people” care trec pragul clubului, urmand sa plece multumiti cu gandul de a reveni cat mai curand.


Calculate Driving Distance, Travel Time and Directions


Reviews


People Also Like

See More

10 Days Weather forecast of Constanța , Romania

Croozi has eased your travel plan more by providing weather forecast of 10 days for that location, all at one place. Now you don't have to go through so many websites to plan a single journey. You are welcome!