EVN Europe Ltd. - BudapestAbout

A Profisminkiskola.hu az egyik vezető sminkiskola, amely sminkes tanfolyamokat és sminkmester képzéseket kínál. Sminkiskolánk az alapoktól mesterfokig végez oktatást.


More Detail

A Profisminkiskola.hu az egyik vezető sminkiskola, amely sminkes tanfolyamokat és sminkmester képzéseket kínál. Sminkiskolánk az alapoktól mesterfokig végez oktatást.

SMINKES TANFOLYAM ÉS MASZKMESTER KÉPZÉS,

OKJ SZÉPSÉGTANÁCSADÓ TOVÁBBKÉPZÉSI LEHETŐSÉGGEL!

Sminkes tanfolyam és Maszkmester képzések a Glamour Makeup Academy sminkiskolában, már több mint 15 éve! Professzionális, világszínvonalú képzéseink hatósági engedéllyel rendelkeznek, amelyeket teljesen kezdőknek vagy már tanult szépségipari szakembereknek kínálunk. A tanfolyamok végén Tanulóink a sikeres záróvizsgát követően, több nyelven kiállított Tanúsítványt szerezhetnek. Képzéseink az alapoktól a mesterfokig elvégezhetőek!

Oktatóink magasan képzett szakemberek, akik a hazai és nemzetközi trendeknek megfelelő tudással rendelkeznek. Folyamatos továbbképzéseken vesznek részt, így mindig az aktuális sminkes irányzat alapján tanítanak.

Az elmúlt évtizedben szinte már az összes európai országból érkeztek hozzánk Tanulók. Az oktatási rendszer, a képzési program kifejezetten a nemzetközi elvárásoknak és a résztvevők igényeinek megfelelően került kialakításra. 

Iskolánk exkluzív környezetben várja a tanulni vágyókat. Az intenzív képzések idejére díjmentesen biztosítunk magas színvonalú szállást a sminkes tanfolyamok közvetlen közelében, így Tanulóinknak nem szükséges azzal foglalkoznia, hogy a szállás kérdését megoldják.

A képzések minden hónapban indulnak – az alapoktól kezdődnek, azonban nem alapszintűek. Rendkívül széleskörűen oktatjuk a különféle hagyományos és modern sminkelési technikákat. Sminkes képzéseink az alapoktól a mesterszintig elérhetők. Továbbá az érdeklődők a legnépszerűbb maszkolási technikákat is elsajátíthatják mesterfokon!

Az oktatásokon minden felszerelést és eszközt biztosítunk. Számos professzionális márkával tanítunk, összeválogattuk azokat a termékeket, amelyek segítségével lélegzetelállító munkák készíthetők, szakképzett profi oktató segítségével. Intézményünk több sminkmárkával is kapcsolatban áll, ezáltal szakmai kedvezményt biztosítunk Tanulóink számára, amely segítségével a sminkes tanfolyamot követően is engedménnyel vásárolhatnak.

Ha Neked fontos, hogy a képzés, amelyen részt vesz, a felnőttképzési törvénynek megfelelő engedélyekkel rendelkezzen, és a sikeres záróvizsgát követően többnyelvű Tanúsítványt szerezzél, valamint lényeges a megszerzett tudás, az elérhető ár és a minőség, akkor a Glamour Makeup Academy megfelelő megoldás Számodra!

Sminkiskolánk saját modelladatbázissal rendelkezik, így a modellekért nem szükséges külön fizetni. Természetesen modellt az ismeretségi körükből is hozhatnak a Tanulók.

A sminkes tanfolyamok rugalmas időbeosztással rendelkeznek, akár család, munka mellett is elvégezhetők. Képzéseink csoportos vagy egyéni formában elérhetők.

A csoportos képzések dátumai akár már egy évvel az indulást megelőzően megtalálhatók honlapunkon.  A sminkes tanfolyamok elvégezhetők normál, heti 1 nap hétvégenként szombaton vagy vasárnap, továbbá intenzív formában, egymást követő hétköznapokon. Az egyéni oktatásokat a Tanuló a saját időbeosztásának megfelelően foglalhatja le iskolánkban.

Ha olyan sminkes tanfolyamot keresel, amely lehetőséget nyújt arra, hogy biztos tudásra tegyen szert, már csak annyi dolgod maradt, hogy kiválaszd a Számodra legmegfelelőbb tanfolyam indulási időpontját!

Minden információ megtalálható weboldalunkon, amely a Profisminkiskola.hu. Emellett telefonon is lehetséges érdeklődni, beiratkozni, továbbá személyesen is megtekinthetők oktatásaink. 

Képzések választható helyszíne: Budapest, Debrecen, Szeged

Várunk szeretettel a Glamour Sminkiskolában!

 

MIÉRT A GLAMOUR MAKEUP ACADEMY?

Válassz professzionális sminkiskolát! A hatósági engedély minőségi garancia arra, hogy a program megfelel az előírásoknak, a személyi és tárgyi feltételeknek, megfelelő dokumentációval rendelkezik és magas színvonalú képzést nyújt.

OKJ SZÉPSÉGTANÁCSADÓ TOVÁBBKÉPZÉSI LEHETŐSÉGET KÍNÁLUNK KEDVEZMÉNYES ÁRON PARTNER KÉPZŐ INTÉZMÉNYBEN!

Hatósági engedéllyel rendelkező képzés

A felnőttképzési törvénynek megfelelő képzési programok iskolánkban.

Budapest, Debrecen és Szeged

Képzéseink több városban is indulnak, válaszd a legközelebbit!

Szakmai és tandíj kedvezmény

50% tandíj, 20% NYX és 15% EVANA Professional Makeupkedvezményt biztosítunk.

Nemzetközi Tanúsítvány

Több nyelven kiállított végzettséget igazoló dokumentum.

Profi oktatók és vizsgagarancia

Szakképzett oktatók, a legfrissebb trendeknek megfelelő képzés.

Ingyenes szálláslehetőség

Ingyenes szállást biztosítunk az oktatás idejére, exclusive környezetben.

 


Reviews


Calculate Driving Distance, Travel Time and Directions


People Also Like

See More

10 Days Weather forecast of Budapest, Hungary

Croozi has eased your travel plan more by providing weather forecast of 10 days for that location, all at one place. Now you don't have to go through so many websites to plan a single journey. You are welcome!